Landgoed Ter Wupping – Nederland – Groningen – 20 personen

2.093,00

Luxe groepsaccommodatie Groningen, 18 tot 20 personen met privé binnen zwembad, sauna, verwarmd terras en optimale privacy. Recreatieruimte met tafelvoetbal, tafeltennistafel, speeltoestellen. Volleybalveld, springkussen. Deze authentieke boerderij met historische waarde ligt op een landgoed van 5 ha in het ongerepte natuurgebied van Westerwolde. Met 9 slaapkamers en 9 badkamer volop ruimte. Catering mogelijk.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie met overdekt privé zwembad en privacy en natuur? Landgoed Ter Wupping biedt wat u zoekt. Deze authentieke boerderij met historische waarde ligt op een landgoed van 5 ha in het ongerepte natuurgebied van Westerwolde. In de oude graanopslag bevindt zich een wellness ruimte met verwarmd binnenzwembad, sauna en wellness ruimte. De accommodatie heeft negen grote 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer en een speelschuur. Vier slaapkamers bevinden zich in de gerestaureerde schuur naast de boerderij en hebben alle een eigen toegang tot de tuin. U heeft het hele huis voor u alleen.

Landgoed Ter Wupping - Nederland - Groningen - 20 personen - sauna

Authenticiteit en rust

Dit rijksmonument is een Saksische dwarsdeelboerderij uit de 18e eeuw die in de eerste helft van de 19e eeuw is herbouwd. De luxe in het monument wordt gecombineerd met vele authentieke elementen, zoals oude bedstedes en schilderingen. De houtkachels in de woon- en eetkamer geven in de winter een bijzondere sfeer. In Ter Wupping lopen de reeën in de tuin.

Landgoed Ter Wupping - Nederland - Groningen - 20 personen

Vermaak voor alle leeftijden

Landgoed Ter Wupping is een paradijs voor kinderen. Zij vermaken zich in het zwembad, of spelen in de schuur of buiten. In de speelschuur staan een pingpongtafel, voetbaltafel, speeltoestellen en een zandbak. In de tuin zijn er schommels, een springkussen en een volleybalveld. In de grote slaapkamers kunt u zich even terug trekken. Ook met slecht weer kan ieder zich hier vermaken. Alle kamers liggen op de begane grond.

Landgoed Ter Wupping - Nederland - Groningen - 20 personen - recreatieschuur

Omgeving

In de omgeving kunt u prachtig wandelen, fietsen, vissen en kano varen. Vanuit het huis loopt u direct het bos in. De graspaden langs de beken zijn voor wandelaars toegankelijk. Naast een bezoek aan het mooie Groningen is het zeer de moeite waard om de vestingstad Bourtange te bezoeken. Familiepark en Landgoed Tenaxx in Wedde is dichtbij; ook bent u niet ver van de grens met Duitsland.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Romantische Rijksmonumenten

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,