Groepsaccommodatie met zwembad Nederland

Je kunt hier een groepaccommodatie met zwembad in Nederland huren

Groepsaccommodatie met zwembad Nederland huren? Wie met een groep op vakantie gaat binnen Nederland, kan overwegen een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie met privé zwembad te huren. Wij hebben op deze pagina de mooiste groepsaccommodaties van Nederland met eigen zwembad verzameld. Het betreft hier veelal particuliere groepsaccommodaties Nederland. Voor groepen van 8 tot wel 70 personen.

Vakantiehuizen met privé binnenzwembad banner

Een groepsaccommodatie wordt ook wel groepsverblijf genoemd.

Het is goed om te weten dat groepsverblijf een andere naam voor groepsaccommodatie is en de synoniemen “groepshuis”, “vakantieboerderij” en familie vakantiehuis ook vaak worden gebruikt. In alle gevallen gaat het om accommodaties voor grote groepen.

Groepsaccommodatie met binnenzwembad Nederland huren

Je hebt 2 typen groepsaccommodaties met privé zwembad. Accommodaties voor groepen met binnenzwembad en groepsaccommodaties met buitenzwembad. Om in Nederland een groepsaccommodatie met binnenzwembad te kunnen huren, moet je er op tijd bij zijn. In heel Nederland vind je hooguit 30 groepsaccommodaties met overdekt en verwarmd zwembad. Soortgelijke accommodaties met buitenzwembad zijn er veel meer. Er zijn zeker 100 accommodaties voor grote groepen met buitenzwembad in Nederland te huur.

In welke provincie een groepsaccommodatie Nederland met zwembad huren?

Houd je van de zee of van de bossen? Houd je van wandelen in de duinen of in een boswachterij of wandel je liever langs het strand? De gewilde omgeving is bepalend voor welke type groepsaccommodatie met zwembad je als groep kiest. Wij hebben een groot aanbod groepsaccommodaties Nederland aan zee én in de bossen. In de praktijk ben je afhankelijk van de beschikbaarheid. En zo kan het zijn dat je in plaats van een groepsaccommodatie Drenthe met zwembad moet kiezen voor een groepsverblijf met zwembad in Zuid-Limburg of Noord-Brabant. Of dat je moet kiezen voor een groepsaccommodatie met zwembad Zeeland of Zuid-Holland in plaats van een groepsverblijf Waddeneilanden.

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland

zwemmen in privé zwembad

Voor welke groepen is zo een groepsverblijf Nederland met zwembad geschikt?

Groepsaccommodaties met een eigen zwembad zijn met name geschikt voor familie- en vriendengroepen. Maar ze kunnen ook geschikt zijn om als feest accommodatie vereniging te dienen. Of voor een bedrijf of overheid als zo een accommodatie een vergaderzaal heeft. Je boekt zo een vakantiehuis grote groep meestal voor minimaal 2 nachten. Als je een familiedag hebt en een groepsaccommodatie Nederland met privé zwembad voor één dag en nacht wilt huren, is dat bijna nooit mogelijk. Minimaal 2e nachten huren, is de norm.

Welke groepen kunnen zo een groepsaccommodatie met zwembad beter niet huren?

Groepsaccommodaties in Nederland met zwembad zijn dus geschikt voor familie- en vrienden groepen alsmede bedrijven en overheden. Ze zijn echter minder geschikt voor gezinnen met kinderen die niet kunnen zwemmen en personen die rolstoel gebonden zijn. In 9 van de 10 situaties is het zwembad niet rolstoel toegankelijk en zijn de kleedkamers en toiletten ook niet geschikt voor personen met een fysieke beperking. Groepsaccommodaties voor mindervaliden zijn ook te huur met zwembad.

genieten in privé zwembad

Groepsaccommodatie Nederland voor grote groep huren

Er zijn diverse grote groepsaccommodaties in Nederland. Echter, slechts enkele van de groepsaccommodaties voor grote groepen aan de Nederlandse kust of in de bossen, hebben de beschikking over een privé binnen- of buiten zwembad. Als je met een grote groep een groepsaccommodatie met eigen zwemgelegenheid wilt huren, is het zaak deze minimaal 12 maanden vóór het uitje of evenement te boeken. Dat geldt al helemaal voor een mindervaliden groepsverblijf Nederland met privé zwembad en aangepaste slaapkamers, keuken, badkamers en toiletten.

de vakantie specialist banner